Ποιος θα φάει την πίτσα (από την πρώτη θέση);

To άρθρο αυτό διαβάστηκε 179 φορές.

Εδώ και πολλά χρόνια, δηλαδή από τότε που μπήκε στο site, η συνταγή για τη ζύμη πίτσας είναι η πρώτη με μεγάλη διαφορά από οποιαδήποτε άλλη. Και όχι μόνο αυτό. Δεν απειλήθηκε ούτε στιγμή. Ούτε προβλέπεται να απειληθεί - αν και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον.

Γιατί αυτό;

Θα μπορέσουμε να το καταλάβουμε αν δούμε τις πρώτες συνταγές.

Πρώτη είναι η ζύμη της πίτσας. Απλό, καθημερινό, νόστιμο, πλήρες φαγητό.
Δεύτερο το σουφλέ τυριών. Γευστικότατο, σαφώς πιο "γκουρμέ" από την πίτσα.
Τρίτο το κοτόπουλο γεμιστό με φέτα και πιπεριά. Απίθανο (αν κι εγώ προτιμώ το κοτόπουλο τιμωρία).


Τελικά αυτό που θέλει ο κόσμος - αυτός που μπαίνει στο Ίντερνετ για να βρει μια συνταγή εννοούμε - είναι κάτι που να είναι ταυτόχρονα πολύ νόστιμο και πολύ εύκολο στην παρασκευή του.

Τι πιο απλό από το να βάλω στο μίξερ 6 υλικά (νερό, αλεύρι, μαγιά, ζάχαρη, λάδι κι αλάτι) να τα ανακατώσω και να φτιάξω τη βάση μιας πίτσας; Μετά απλά πετάω ό,τι υλικό γουστάρω από πάνω. Στο φούρνο για 20-30 λεπτά (δηλαδή δεν κάνω τίποτα - απλά περιμένω) και τρώω ένα από τα πιο νόστιμα φαγητά.

Ασχολείσαι 10 λεπτά και τρώνε 4 άτομα (ή 2 αν μιλάμε για λιχούδηδες σαν εμένα) ένα φαγητό που αποκλείεται να μην αρέσει.

Έτσι, στο ερώτημα που μου έθεσαν οι chefs του site "ποιος θα φάει την πίτσα" απαντάω: όλοι. Αν εννοούν (και αυτό εννοούσαν) ποιος θα την φάει από την πρώτη θέση ... προς το παρόν κανείς.

Καλό είναι να το σκεφτούν αυτό και στα εστιατόριά τους. Όταν κάποιος παραγγείλει ατομική πίτσα να του στείλουν μία σπιτική, τη συνταγή από αυτό το site και να τον στείλουν στα ουράνια. Θα τον έχουν πελάτη μέχρι τα βαθιά γεράματα (του πελάτη ή του chef -ό,τι έρθει πρώτο).
Copyright 2005-2017 tsoukali.grΠΡΟΣΟΧΗ! Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή και μετάδοση έστω και μίας σελίδας του παρόντος site, κατά παράφραση ή διασκευή με οποιονδήποτε τρόπο (Ν 2121/93 άρθ. 51).

Η απαγόρευση αυτή ισχύει και για τις δημόσιες υπηρεσίες, βιβλιοθήκες, οργανισμούς, sites κ.λπ. (άρθ. 18). Οι παραβάτες διώκονται (άρθ. 13) και τους επιβάλλονται κατάσχεση, αστικές και ποινικές κυρώσεις σύμφωνα με το νόμο (άρθ. 64-66).Κλείσε ραντεβού με Ψυχολόγο με 30 ευρώ μόνο!

AGXOS

PSYCHOLOGOS