ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

To άρθρο αυτό διαβάστηκε 5334 φορές.

Έχω βαρεθεί πια με αυτές τις αμερικάνικες ταινίες.

Διαρκώς τα ζευγάρια μαλώνουν για το ποιος θα πλύνει τα πιάτα.

ΕΛΕΟΣ! Δεν έχουν ακουστά το πλυντήριο πιάτων;

ΑΜΑΝ ΠΙΑ! Εμείς έχουμε από τότε που ήμουν μωρό παιδί και δεν με λένε Λάτση ή Ωνάση!

Τι είναι αυτό το πράγμα!

Αυτό το γράφω επειδή κάποια κυρία διαμαρτυρήθηκε για τις οδηγίες που δίνουμε σχετικά με τα "δόντια" των μίξερ. Ότι δηλαδή άλλο να χρησιμοποιούν για τα υγρά (το σύρμα), άλλο για τις μαλακές ζύμες και τον γάτζο για τις σκληρές ζύμες (όπως του ψωμιού). Λέει ότι αυτό είναι βάρβαρο και ότι οι συνταγές αυτές αναγκάζουν τις νοικοκυρές να περνούν όλη τους τη μέρα πλένοντας.

Σιγά κυρά μου! Πλυντήριο πιάτων δεν έχεις; Να αγοράσεις. Πιο φτηνά από κινητό τηλέφωνο κοστίζουν.

Ε! Είπαμε! Έχει και η υπομονή τα όριά της.

Φαντάζομαι ότι η ίδια κυρία θα πήγε σε κάποιο site με προτάσεις ένδυσης και θα τους είπε:
-Μα γιατί μας λέτε να αλλάζουμε κάθε μέρα κάλτσες, ρούχα και εσώρουχα; Μας βασανίζετε. Δεν μπορούμε να περνάμε όλη μας τη μέρα στην σκάφη!
Copyright 2005-2017 tsoukali.grΠΡΟΣΟΧΗ! Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή και μετάδοση έστω και μίας σελίδας του παρόντος site, κατά παράφραση ή διασκευή με οποιονδήποτε τρόπο (Ν 2121/93 άρθ. 51).

Η απαγόρευση αυτή ισχύει και για τις δημόσιες υπηρεσίες, βιβλιοθήκες, οργανισμούς, sites κ.λπ. (άρθ. 18). Οι παραβάτες διώκονται (άρθ. 13) και τους επιβάλλονται κατάσχεση, αστικές και ποινικές κυρώσεις σύμφωνα με το νόμο (άρθ. 64-66).Κλείσε ραντεβού με Ψυχολόγο με 30 ευρώ μόνο!

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΖΩΔΙΑ

PSYCHOLOGOS