ΜΕΡΕΝΤΑ …ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

To άρθρο αυτό διαβάστηκε 5460 φορές.

Ωραίες οι σπιτικές μερέντες, νόστιμες, αρωματικές και με γνώση των υλικών παρασκευής τους.
Πειραματίστηκα λίγο με τις γεύσεις και τα αρώματα και άφησα τη φαντασία μου να ταξιδέψει και το χέρι μου να πιάσει ένα σπιτικό λικέρ πορτοκάλι. Δώρο από μια φίλη με τη συνταγή επτασφράγιστο μυστικό!

Στη Μερέντα από …σπίτι Νο 2 αντικατέστησα 2 κουταλιές γάλα με δυο κουταλιές λικέρ πορτοκάλι.
Μπήκα στον πειρασμό να αντικαταστήσω όλο το γάλα με το λικέρ, αλλά δεν θέλω να πηγαίνω το πρωί στη δουλειά ως Ορέστης Μακρής!
Η σοκολάτα ταιριάζει με το άρωμα του πορτοκαλιού και αυτό είναι γνωστό. Το αποτέλεσμα ήταν μια εξαιρετικά καλά αρωματισμένη μερέντα με έντονο το άρωμα του πορτοκαλιού.

Φαντάζομαι πως το ίδιο  ενδιαφέρον θα είναι αν προσθέσει κανείς Grand Marnier ή Μπέιλις. Την επόμενη φορά θα το επιχειρήσω και σίγουρα δεν θα είναι αργά αυτή η ώρα.

Αν η μερέντα για ενήλικες, με το λικέρ πορτοκάλι, προλάβει να επιβιώσει τις επόμενες μέρες θα γίνει γέμιση για τσουρέκι. Θα δούμε!

Διαβάστε - εκτυπώστε τη συνταγή.

N.N.
Νανού Νικολά
Copyright 2005-2017 tsoukali.grΠΡΟΣΟΧΗ! Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή και μετάδοση έστω και μίας σελίδας του παρόντος site, κατά παράφραση ή διασκευή με οποιονδήποτε τρόπο (Ν 2121/93 άρθ. 51).

Η απαγόρευση αυτή ισχύει και για τις δημόσιες υπηρεσίες, βιβλιοθήκες, οργανισμούς, sites κ.λπ. (άρθ. 18). Οι παραβάτες διώκονται (άρθ. 13) και τους επιβάλλονται κατάσχεση, αστικές και ποινικές κυρώσεις σύμφωνα με το νόμο (άρθ. 64-66).Κλείσε ραντεβού με Ψυχολόγο με 30 ευρώ μόνο!

AGXOS

Κλείσε ραντεβού με Ψυχολόγο με 30 ευρώ μόνο!