ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ

To άρθρο αυτό διαβάστηκε 671 φορές.


Επειδή το Internet είναι γεμάτο άρθρα με παπαρολογίες, θα κάνουμε τη διαφορά και θα μπούμε κατ' ευθείαν στο ψητό:

1ον. Κόψε ό,τι έχει ανθρακικό. Όταν έχει πλημμυρίσει το σπίτι σου από μια σπασμένη βρύση, πρώτα κλείνεις τον γενικό για να σταματήσουν να τρέχουν τα νερά και μετά σφουγγαρίζεις. Μην είστε χαζοί. Να έχετε προτεραιότητες. Η "μπυροκοιλιά" γίνεται από το ανθρακικό. Μπορείς να τη δεις και σε άτομα που πίνουν λίτρα κόκα κόλα και ας είναι με μηδέν θερμίδες.

 

2ον. Κόψε τις θερμιδικές βόμβες. Υπάρχουν γλυκά, αλλά και φρούτα και φαγητά που είναι θερμιδικές βόμβες, δηλαδή τρως μία πάστα και είναι σαν να τρως 3 πιάτα γιουβαρλάκια. Βλακεία. Και τις θερμίδες παίρνεις και πεινάς αμέσως μετά. Για την υπογλυκαιμία -δηλαδή όταν νιώθεις ότι θέλεις κάτι γλυκό- μάσα τσίχλα που και το στόμα σου γλυκαίνει και καταλαγιάζει τη λαχτάρα για γλυκό.

 

3ον. Όταν είσαι το βράδυ μόνος/μόνη στο σπίτι, τύλιξε τη μέση/κοιλιά με διάφανη ζελατίνα (αυτή με την οποία καλύπτουμε τα πιάτα). Όχι χαλαρά, αλλά ούτε τόσο σφικτά που να σου κοπεί η ανάσα και πέσεις κάτω ξερός και τρέχεις στα νοσοκομεία. Παρατήρησε ότι εκεί που είναι η γραμμή του εσώρουχου έχει λιγότερο λίπος. Η πίεση δουλεύει.

 

4ον. Πάρε ένα βιβλίο με δίαιτες όπως το "Δίαιτες από όλο τον κόσμο" που περιέχει 55 διάσημες δίαιτες. Μία από αυτές θα ταιριάζει στον τρόπο ζωής σου. Όπως είπαμε πιο πριν, πρώτα κλείνεις τον γενικό και μετά φτιάχνεις τη βρύση. Είναι μεγάλη ηλιθιότητα αν συνεχίσεις να τρως όπως όταν έκανες την κοιλιά. Το βιβλίο θα το βρεις στην Πολιτεία, στο CaptainBook, στο Perizitito και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.

 

Πέμπτον δεν έχει. Κάνε αυτά και αντίο κοιλιά.Copyright 2005-2017 tsoukali.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή και μετάδοση έστω και μίας σελίδας του παρόντος site, κατά παράφραση ή διασκευή με οποιονδήποτε τρόπο (Ν 2121/93 άρθ. 51).

Η απαγόρευση αυτή ισχύει και για τις δημόσιες υπηρεσίες, βιβλιοθήκες, οργανισμούς, sites κ.λπ. (άρθ. 18). Οι παραβάτες διώκονται (άρθ. 13) και τους επιβάλλονται κατάσχεση, αστικές και ποινικές κυρώσεις σύμφωνα με το νόμο (άρθ. 64-66).PSYCHOLOGOS

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΖΩΔΙΑ