ΙΤΑΛΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ RICOTTA |
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ | |
| ||
ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΕΠIΚΑΛΥΨΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ |
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ | |
ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ |
ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ | |
ΣΑΡΔΕΛΑ ΣΕ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΟ |
ΣΚΟΥΜΠΡΙ ΜΕ ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ | |
|
ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ |
ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ CHEESECAKE | |
| ||
ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥΡΤΑΣ |
ΜΑΓΙΚΟ ΣΟΥΦΛΕ Gourmet a la μπατιρέ | |
ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ |
ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΠΑ | |
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ...ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ |
ΟΜΕΛΕΤΑ 4 ΤΥΡΙΩΝ | |
ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ |
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ | |
| ||
ΡΟΚΑ ΜΕ ΨΗΜΕΝΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ |
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ | |
|
ΖΩΑΚΙΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ |
ΨΑΡΟΘΑΛΑΣΣΑ | |
| ||
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ |
ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ | |
|
ΦΙΛΕΤΑ ΦΛΟΡΕΝΤΙΝ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΩΤΕ |
ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ | |
| ||
ΑΡΝΙ ΜΕ ΑΡΑΚΑ |
Η ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ ΧΙΟΝΑΤΗΣ Gourmet a la μπατιρέ | |
|
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΚΕΙΚ |
ΠΕΝΕΣ Α ΛΑ ΠΡΕΣΕΜΟΛΟ Gourmet a la μπατιρέ | |
| ||
ΜΠΡΑΤΚΑΡΤΟΦΕΛΝ (BRATKARTOFFELN) |
ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΛΑΧΑΝΟ, ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ | |
|
ΛΑΜΠΡΟΨΩΜΟ |
ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ | |
| ||
ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ |
ΧΛΩΡΟΤΥΡΙ (ΜΥΖΗΘΡΑ) | |
|
ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟ ΣΕ ΛΕΜΟΝΟΦΥΛΛΑ |
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ | |
| ||
ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ |
TRI TIP ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ | |
ΤΖΑΜΑΪΚΑΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ |
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ: ΣΚΟΡΔΟΣΟΥΠΑ | |
| ||
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ |
ΚΟΥΒΑΝΕΖΙΚΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ | |
|
ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ |
ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΔΡΟΣΕΡΕΣ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ | |
ΤΥΡΟΣΚΟΡΔΟΨΩΜΟ (πραγματικό) |
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΜΠΟΥΡΚΕΡ | |
CHEESECAKE |
ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΙΤΑ | |
| ||
ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ |
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ | |
ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ |
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΝΑ | |
| ||
ΠΑΠΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ |
ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ | |
|