ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ: ΣΚΟΡΔΟΣΟΥΠΑ |
ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ | |
| ||
AJO BLANCO |
HUMMUS | |
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ |
ΨΩΜΙ, ΛΑΔΙ, ΖΑΧΑΡΗ | |
| ||
ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΕΠIΚΑΛΥΨΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ |
ΓΛΥΚΙΑ ΤΑΧΙΝΟΠΙΤΑ | |
ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΝΙΘΑ ΜΕΤΑ ΣΙΤΟΥ Gourmet a la μπατιρέ |
ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ | |
| ||
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ |
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ | |
METAΓΙΟΡΤΙΝΟ CHEESECAKE |
ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ | |
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΑ Ή ΣΠΙΤΙΚΑ |
ΖΥΜΑΡΙΚΑ | |
|
ΠΙΤΣΑ ...ΣΟΥΒΛΑΚΙ |
ΤΟΜΑΤΕΣ ΜΕ ΑΥΓΑ (και φέτα) | |
COFFEE CAKE ΣΤΗΝ ΚΟΥΠΑ |
ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ | |
|
ΚΟΥΒΑ: ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ |
ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ | |
| ||
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΨΗΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ |
ΡΩΜΑΪΚΗ ΣΑΛΑΤΑ Gourmet a la μπατιρέ | |
|
ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ |
ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ | |
| ||
ΠΙΤΣΟΝΙΑ ή ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΠΙΤΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ |
ΣΠΙΤΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ | |
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ-ΚΑΡΟΤΟ |
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ | |
| ||
ΦΡΟΥΤΕΝΙΟΣ ΗΛΙΟΣ |
ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΟΥΠΑ | |
|
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΓΑΡΙΔΑΣ |
ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ | |
| ||
ΤΥΡΟΣΚΟΡΔΟΨΩΜΟ (πραγματικό) |
BURGER BLUE CHEESE | |
|
ΤΡΟΥΦΕΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ |
ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟ ΣΕ ΛΕΜΟΝΟΦΥΛΛΑ | |
| ||
ΑΕΡΙΝΗ, ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΣΑ |
ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΙΤΑ | |
|
ΑΡΝΙ ΜΕ ΑΡΑΚΑ |
ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΚΡΑΣΙ | |
| ||
ΦΙΛΕΤΑ ΦΛΟΡΕΝΤΙΝ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΩΤΕ |
ΟΡΝΙΘΑ ΜΕ ΟΡΥΖΑ Gourmet a la μπατιρέ | |
ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ |
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΨΩΜΙ | |
| ||
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΤΟΥ ΟΒΕΛΙΞ |
ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ | |
|
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ |
ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ | |
SHRIMPS A LA CHEF |
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΠΛΑΚΙ | |
|
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ |
ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΠΟΥΛΕ | |
ΡΕΒΥΘΙΑ ΓΙΑΧΝΙ |
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΚΕΙΚ | |