ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΠΕΡΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
tsoukali.gr συνταγές μαγειρικής με υλικά που έχουμε όλοι έκδοση για κινητά τηλέφωνα - mobile phone version
ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΤΑΣ ΚΡΕΑΤΟΜΑΝΙΑ KIDS RECIPES

FINGER FOOD ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΑΛΑΤΑ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΗ VEGETARIAN ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ

ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE ΠΑΣΤΕΛΙ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

Η ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΑΣ

Ανοικτή τυρόπιτα στο τσάκα τσάκα


Ανήκει στην κατηγορία:
Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΓΗ

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 9165 φορές
εκτυπώθηκε: 260 φορές

Τι θα χρειαστούμε:

Για τη βάση:

1 φαρίνα που φουσκώνει μόνη της
1 κεσεδάκι γιαούρτι αγελαδινό
3 κ.σ. Αραβοσιτέλαιο
½ κ.γ. αλάτι

Για τη στρώση:

2 φλτζ φέτα ή γκούντα ή ένταμ
3 – 4 αυγά (Large)
1 γάλα εβαπορέ, μεγάλο
Ζαμπόν ή μανιτάρια (προαιρετικά)

 

Πως το κάνουμε:

Ανακατεύουμε τα υλικά για τη βάση με το χέρι και έτσι φτιάχνουμε τη βάση της πίτας.

Απλώνουμε τη ζύμη σε ταψί 25 εκατοστών (αν είναι λεπτή μην ανησυχείτε θα φουσκώσει).

Απλώνουμε από πάνω τα τυριά και προαιρετικά το ζαμπόν ή τα μανιτάρια.

Χτυπάμε τα αυγά με τα γάλα και περιχύνουμε την πίτα.

Ψήνουμε σε χαμηλή θέση στους 180ο Κελσίου με αέρα για 45 περίπου λεπτά ή μέχρι να πάρει χρώμα από πάνω. 

 

Τη συνταγή μας την έστειλε ο/η: Λίνα από: Θεσσαλονίκη

 



Mην το σκέφτεσαι. Είναι πεντανόστιμο!



Σου άρεσε η συνταγή; Ε, κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Θεραπευτικά παιχνίδια ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

hypnosis



ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΝΩΣΗΣ

Οι καλύτερες συνταγές σοκολάτας

Γραφείο Ψυχολόγου

AGXOS


DAL ART έργα τέχνης