Ζυμώνουμε τους κιμάδες με τα αυγά, το ψωμί στυμμένο καλά, τα κρεμμύδια περασμένα από τον τρίφτη, τα μυρωδικά, το λάδι, το λεμόνι, το κεφαλοτύρι, λίγο αλάτι, τα πιπέρια και τη ρίγανη. Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα, περίπου, να σφίξει και να αρωματιστεί καλά. Πάνω σε μια λαδόκολλα απλώνουμε το μίγμα του κιμά σε ένα ορθογώνιο φύλλο. Στη μέση βάζουμε το κίτρινο τυρί λεπτοκομμένο και τα αυγά καθαρισμένα. Με τη βοήθεια της λαδόκολλας κλείνουμε τον κιμά και τον φτιάχνουμε ένα ρολό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Kελσίου για 1½ ώρα. Εναλλακτικά στα τελευταία 45 λεπτά μπορούμε να προσθέσουμε μερικές πατάτες με λίγο λάδι στο ίδιο ταψί.