Πως το φτιάχνουμε:
Βράζουμε τις πατάτες και το κουνουπίδι. Αφού βράσουν κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες και περνάμε το κουνουπίδι από το μύλο ή το λιώνουμε μαλακά με τα χέρια μας. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τα τριμμένα τυριά, το αυγό, τα δυο κολοκυθάκια περασμένα από τον τρίφτη, το κουνουπίδι και τη μια κρέμα γάλακτος.
Σε ένα μεσαίο ταψί απλώνουμε σε στρώση τις πατάτες που έχουμε κόψει και από πάνω απλώνουμε το μίγμα και περιχύνουμε με την δεύτερη κρέμα γάλακτος.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς κελσίου για όσο χρειαστεί.