ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΓΛΥΚΙΑ

Ένα καλοκαιρινό γλυκό για όλες τις ώρες...


Ανήκει στην κατηγορία: Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΓΗ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 4262 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 105 φορές.



PSYCHOLOGOS
    ;

Τι θα χρειαστούμε:
1 κιλό ξυσμένη κολοκύθα
2 φύλλα σφολιάτας
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα τριμμένη φρυγανιά
2 αυγά
½ κουταλάκι κανέλα
Λίγο λάδι
 
Πως το φτιάχνουμε:
Ξύνουμε το εσωτερικό της κολοκύθας με ένα κουταλάκι ή το κόβουμε σε κομμάτια και τα περνάμε από τον τρίφτη.
Βάζουμε σε ένα μπολ την κολοκύθα, τη ζάχαρη, την κανέλα και την φρυγανιά και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε καλά.
Λαδώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε το ένα φύλλο. Ρίχνουμε λίγο λάδι πάνω στο φύλλο και απλώνουμε πάνω του ομοιόμορφα το μίγμα της γέμισης. Βάζουμε από πάνω το άλλο φύλλο, βρέχουμε τις άκρες και ενώνουμε τα δυο φύλλα μεταξύ τους. Λαδώνουμε το πάνω φύλλο και το χαράσσουμε σε κομμάτια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180βαθμούς Κελσίου για 40 λεπτά.
Τέλος, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Τη συνταγή μας την έστειλε η: ΑΛΕΚΑ, από ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤH
 


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!


STORY GROUP THERAPY

MONO 11