ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΛΙΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ

Δώστε το κάτι τις παραπάνω στις ελιές σας, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και έξοδα


Ανήκει στην κατηγορία: ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 8320 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 173 φορές.


arithmology


 -   &
    ;

Τι θα χρειαστούμε:
Ελιές
Κρασί
Λάδι
Ξύδι
1 πιπεριά καυτερή
 
Πως το φτιάχνουμε:
Σε ένα γυάλινο βάζο ρίχνουμε τις ελιές μαζί με την πιπεριά.
Προσθέτουμε και γεμίζουμε το βάζο με λάδι κατά τα 2/3.
Το 1/3 το γεμίζουμε το μισό με ξύδι και το άλλο μισό με κρασί.
Βιδώνουμε το καπάκι και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε τις ελιές σε σκιερό μέρος για 2 τουλάχιστον εβδομάδες πριν τις καταναλώσουμε.
 

Διόρθωση κειμένου: Οξυγόνο.gr


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!


PSYCHOLOGOS


        25 !