ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΠΙΤΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Εσείς ξέρετε πόσο εύκολο και γρήγορο είναι να φτιάξετε ένα εύγευστο και καθαρό γιαούρτι;


Ανήκει στην κατηγορία: ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 14729 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 337 φορές.



 -   &
STORY GROUP THERAPY

Τι θα χρειαστούμε:

2 λίτρα φρέσκο γάλα
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
 
Πως το φτιάχνουμε:

Ζεσταίνουμε το γάλα χωρίς να το βράσουμε.
Μόλις φτάσει στη θερμοκρασία των 45 - 46 βαθμών Κελσίου το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το γιαούρτι.
Αν δεν έχουμε θερμόμετρο η μέτρηση γίνεται βάζοντας το μικρό μας δάχτυλο στο ζεστό γάλα και μετρώντας μέχρι το 20.
Αν αντέχουμε η θερμοκρασία είναι κατάλληλη.

Ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί το γιαούρτι στο γάλα και σκεπάζουμε την κατσαρόλα με μια κουβέρτα για να το διατηρήσουμε ζεστό, εκτός και αν έχουμε ειδικό θάλαμο για να τη βάλουμε στους 42 βαθμούς Κελσίου.
Μετά από 3 ώρες το γιαούρτι θα έχει πήξει και θα έχει γίνει σαν μια παχύρρευστη κρέμα.
Μπορούμε να το βάλουμε αμέσως στο ψυγείο ή να το αφήσουμε να στραγγίσει σε τουλπάνι ή σε φίλτρα για γαλλικό καφέ.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!




ART GROUP THERAPY ME          25 !