ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΣΩΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Εξωτική πανακότα


Ανήκει στην κατηγορία: ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 5769 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 39 φορές.



PSYCHOLOGOS

Τι θα χρειαστούμε:
2 φλτζ γάλα καρύδας (από κονσέρβα)
2 φλτζ γάλα
2 φλτζ κρέμα γάλακτος
1 φλτζ ζάχαρη
6 φύλλα ζελατίνας
Για τη σως:
2 φλτζ κρέμα γάλακτος
1 φλτζ λευκή σοκολάτα
1 σφηνάκι λικέρ ινδοκάρυδο (προαιρετικά)
 
Πως το κάνουμε:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα καρύδας, το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη.
Μέχρι να πάρουν βράση μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό.
Μόλις αρχίζει το μίγμα να βράζει το αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνας και ανακατεύουμε πολύ καλά με ξύλινη κουτάλα.
Βάζουμε το μίγμα σε ατομικά μπολ ή σε μια μεγάλη φόρμα και το αφήνουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες να πήξει.
Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος και μόλις αρχίζει να βράζει την αποσύρουμε από τη φωτιά ρίχνουμε τη σοκολάτα σε κομματάκια, το λικέρ και ανακατεύουμε καλά.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!


    ;

     ;
ART GROUP THERAPY ME    http://www.oxigono.gr/?kanw=book&id=15 chocosplash.gr