Τι θα χρειαστούμε:
1 φλτζ. ζάχαρη άχνη
4 κ. σ. σκόνη κακάο άγλυκη
1 κ. σ. καρυδέλαιο (ή σησαμέλαιο ή καλαμποκέλαιο)
1 φλτζ. φουντούκια
1 βανίλια
½ φλτζ. γάλα φρέσκο
Πως το κάνουμε:
Βάζουμε τα φουντούκια με τη βανίλια στο μούλτι και τα κάνουμε όσο γίνεται περισσότερο σκόνη.
Κοσκινίζουμε την άχνη και το κακάο και τα ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη σκόνη φουντουκιών, την άχνη και το κακάο και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε το λάδι και 1 – 2 κουταλιές γάλα. Ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Συνεχίζουμε να προσθέτουμε κουταλιά κουταλιά το γάλα ανακατεύοντας καλά, μέχρι το μίγμα μας να πάρει τη ρευστότητα που θέλουμε.
Μπορεί να χρειαστείτε περισσότερο ή λιγότερο γάλα, ανάλογα με τα γούστα σας.