ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

MUFFIN ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

Η εξέλιξη ενός πορτοκαλιού


Ανήκει στην κατηγορία: ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 5386 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 148 φορές.



    ;
 -   &

Τι θα χρειαστούμε:
½ φλτζ. βούτυρο
1 φλτζ. ζάχαρη
2 ½ φλτζ. αλεύρι
2 αυγά
½ φλτζ. χυμό πορτοκάλι
½ φλτζ γάλα
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
Βούτυρο για τη φόρμα
2 κουταλάκια του γλυκού μαύρη ζάχαρη
 
Πως το κάνουμε:
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα.
Ανακατεύουμε το αλεύρι, με το μπέικιν και το αλάτι, τα κοσκινίζουμε και τα ρίχνουμε εναλλάξ με το γάλα και το χυμό στο βούτυρο με τη ζάχαρη.
Τέλος προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού.
Βουτυρώνουμε τις φόρμες για μάφινς και γεμίζουμε με το μίγμα κατά 2/3.
Πασπαλίζουμε με τη μαύρη ζάχαρη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο C για 30 λεπτά.
 
Τη συνταγή μας την έστειλε ο/η: Νανού Νικολά, από: Αθήνα


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!




PSYCHOLOGOS
     25 !    chocosplash.gr