Τι θα χρειαστούμε:
200γρ γαρίδες κοκτέιλ
8 μανιτάρια άσπρα
½ κρεμμύδι
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο ανάλατο
3γρ θυμάρι
10 κόκκους πιπέρι σπασμένους
½ φλτζ λευκό κρασί
1 ½ φλτζ κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά της σούπας σκόρδο σκόνη
2 κουταλιές της σούπας υγρό σκόρδο
1/3 της δέσμης μαϊντανό ψιλοκομμένο
Πως το κάνουμε:
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια σε φέτες.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο προσθέτουμε τα μανιτάρια και το θυμάρι και κλείνουμε το τηγάνι με ένα καπάκι.
Αφήνουμε να μαραθούν και να πάρουν λίγο χρώμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο σε σκόνη και το υγρό σκόρδο, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κρασί για να μην καεί το σκόρδο και πικρίσει.
Στη συνέχεισ προσθέτουμε το μαϊντανό, τους κόκκους πιπεριού και την κρέμα γάλακτος.
Στο τέλος ρίχνουμε τις γαρίδες και το αφήνουμε μέχρι να δέσει.
Σερβίρουμε.
Τη συνταγή μας την έστειλε ο/η: Νοελ, από: Cyprus - Larnaka