ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟ ΣΕ ΛΕΜΟΝΟΦΥΛΛΑ

Δύο υλικά και γεύση στο μάξιμουμμμμ


Ανήκει στην κατηγορία: ΚΡΕΑΤΟΜΑΝΙΑ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 12106 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 169 φορές.



     ;
PSYCHOLOGOS

Τι θα χρειαστούμε:
2 κιλά γουρουνόπουλο με το δέρμα
½ ποτήρι ελαιόλαδο
2 λεμόνια, χυμό
Λεμονόφυλλα
Αλάτι
Πιπέρι
 
Πως το κάνουμε:
Πλένουμε το κρέας, το χαράζουμε και βάζουμε στις σχισμές αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και λεμονόφυλλα.
Το αφήνουμε έτσι για περίπου 2 ώρες.
Κατόπιν το αλείφουμε με ελαιόλαδο και το βάζουμε σε ένα ταψί που μέσα έχουμε στρώσει λεμονόφυλλα.
Η μεριά του δέρματος μπαίνει από κάτω.
Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά (170ο Κελσίου) για 2 – 3 ώρες.
Γυρνάμε το κρέας από την άλλη μεριά και ψήνουμε άλλη μισή ώρα περίπου ή μέχρι να ροδίσει.
Καλή όρεξη. 
Τη συνταγή μας την έστειλε ο/η: ΣΕΡ, από: Πετρούπολη


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!


    ;
PAIDIA GONEIS KAI DIAZYGIO

     MONO 11