ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Καλοκαιρινό, διαιτητικό, νόστιμο πιάτο


Ανήκει στην κατηγορία: FINGER FOOD

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 9865 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 73 φορές.





Τι θα χρειαστούμε:
2 στήθη κοτόπουλο
1 κουταλιά γλυκιά πάπρικα
1 κουταλάκι ρίγανη
½ κουταλάκι πιπέρι
1 κουταλάκι σκόνη μουστάρδας
4 κουταλιές χυμό λεμόνι
3 κουταλιές λάδι
Πίτες
Ντομάτα
Αγγούρι
Μαρούλι
Γιαούρτι
Αλάτι

Πως το κάνουμε:
Κόβουμε  σε κομμάτια ή μακριές λωρίδες το στήθος κοτόπουλου.
Τα βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε τα μπαχαρικά, το χυμό λεμονιού και το λάδι.
Τα αφήνουμε σκεπασμένα στο ψυγείο για 3 τουλάχιστον ώρες να μαριναριστούν.
Περνάμε το κρέας σε ξύλινες φουρκέτες και ψήνουμε τα σουβλάκια ή στο γκριλ ή στην ψηστιέρα μέχρι να ροδίσουν.
Ψήνουμε επίσης πίτες και συναρμολογούμε τα σουβλάκια κατά βούληση.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!