ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΕΣΚΑ

Ο καλύτερος μεζές σε απίστευτες παραλλαγές


Ανήκει στην κατηγορία: ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 14308 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 193 φορές.



    ;
 -   &

Τι θα χρειαστούμε:
½ κιλό κιμά χοιρινό
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα γλυκιά
1 κουταλιά της σούπας πιπέρι μαύρο
½ κουταλιά ρίγανη
1 κουταλάκι κύμινο
1 πιπεριά φλωρίνης
1 σκελίδα σκόρδο
 
Πως το κάνουμε:
Χτυπάμε στο μπλέντερ την πιπεριά και το σκόρδο.
Ανακατεύουμε τον κιμά με όλα τα μπαχαρικά και την πιπεριά με το σκόρδο.
Σε αυτό το στάδιο μπορούν να μπουν σε έντερα και να τα αφήσουμε 2 -3 μέρες να στεγνώσουν σε προφυλαγμένο μέρος.
Μετά διατηρούνται στην κατάψυξη.
Αν δεν έχουμε έντερα μπορούμε να πλάσουμε τον κιμά σε σχήμα λουκάνικου, να τον καλύψουμε με σελοφάν και να τον αφήσουμε μερικές ώρες στο ψυγείο.
Αφαιρούμε το σελοφάν και τηγανίζουμε ή ψήνουμε τα λουκάνικα.
Τα μπαχαρικά μπορούν να αλλάξουν κατά βούληση.
Καλό είναι να δοκιμάσει κανείς αρχικά αυτή τη βασική συνταγή και μετά να προσθέσει ή να αφαιρέσει κάτι.
 


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!


PSYCHOLOGOS
AGXOS
     MONO 11