ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ

Άρωμα αμυγδάλου, βουτύρου και βανίλιας καλυμμένο με πλούσια σοκολάτα


Ανήκει στην κατηγορία: ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 7877 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 83 φορές.


arithmology


PSYCHOLOGOS

Τι θα χρειαστούμε:

1 φλτζ βούτυρο
1 φλτζ ζάχαρη
1 αυγό
3 φλτζ αλεύρι
1 κ.γ. baking powder
2 βανίλιες
½ φλτζ αμύγδαλα χοντροκομμένα
1 πρέζα αλάτι
Ξυλάκια για σουβλάκια
250 γρ κουβερτούρα
 
Πως το κάνουμε:
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.
Προσθέτουμε το αυγό, τις βανίλιες και το αλάτι.Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το baking και τα προσθέτουμε στο μίγμα.
Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε ελαφρά.
Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα να παγώσει.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο πάχους 1 εκατοστού και κόβουμε με κουπ-πάτ διάφορα σχέδια.
Βάζουμε τα μπισκότα σε λαμαρίνα με λαδόκολλα και πιέζουμε στο κέντρο το ξυλάκι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 -175ο Κελσίου για 20 λεπτά.
Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν και τα βουτάμε σε λιωμένη κουβερτούρα.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!


 -   &

ART GROUP THERAPY ME     STORY GROUP THERAPY