ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ

Ιδανική σαλάτα για να συνοδεύσει τέλεια ψαρομεζέδες ή να φαγωθεί σκέτη μπουκιά μπουκιά


Ανήκει στην κατηγορία: ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΑΛΑΤΑ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 32132 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 449 φορές.




 -   &

Τι θα χρειαστούμε:

1 κιλό πατζάρια
1 1/2 κούπα στραγγιστό γιαούρτι
1 κούπα χοντροκομμένα καρύδια
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες (ή περισσότερο αν προτιμάτε)
Αλάτι - πιπέρι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
 
Πως θα το φτιάξουμε:

Βράζουμε τα πατζάρια σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν.
Τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες και τις αραδιάζουμε σε μια πιατέλα.
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι και περιχύνουμε με αυτό τα παντζάρια.
Πασπαλίζουμε από πάνω με τα καρύδια.
 


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!


    ;
PAIDIA GONEIS KAI DIAZYGIO
PSYCHOLOGOS
chocosplash.gr  MONO 11