Πως το κάνουμε:
Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα να ζεσταθεί.
Προσθέτουμε την πολτοποιημένη ντομάτα και μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε καλά.
Μόλις αναμιχθεί το κριθαράκι με την ντομάτα προσθέτουμε το νερό καυτό, αλάτι και ρίγανη.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσει το κριθαράκι μέχρι να εξατμιστεί το νερό και να μείνει με τη σάλτσα.
Σε ένα πιάτο φτιάχνουμε μια φωλιά με το κριθαράκι και τη στολίζουμε γύρω – γύρω με αρακά.
Στο κέντρο βάζουμε τη φέτα σε σχήμα αυγού (μπορείτε να τη θρυμματίσετε και να την πλάσετε με τα χέρια σας).