Τι θα χρειαστούμε:
Κατεψυγμένες ψαροκροκέτες εμπορίου Για τη θάλασσα
1 κούπα κόκκινες φακές
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Λεμόνι ή ξύδι
Γιαούρτι
Πως το κάνουμε:
Τηγανίζουμε ή ψήνουμε τις ψαροκροκέτες.
Πλένουμε τις φακές και τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσουν με νερό και λίγο αλάτι. Προσοχή! Οι κόκκινες φακές βράζουν σε πολύ λίγα λεπτά (5-8).
Μόλις χυλώσουν τις σουρώνουμε και προσθέτουμε λάδι και λεμόνι ή ξύδι.
Φτιάχνουμε τη θάλασσα με τον πουρέ και το γιαούρτι και προσθέτουμε τις κροκέτες.