ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

Κεφτεδάκια που …καίνε


Ανήκει στην κατηγορία: FINGER FOOD

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 8961 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 106 φορές.



    ;
 -   &

Τι θα χρειαστούμε:
1 στήθος κοτόπουλου
1 μικρό κρεμμύδι
½ σκελίδα σκόρδο
2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
2 κουταλιές σούπας μαϊντανό
1 μικρή καυτερή πιπεριά ή 1 κουταλάκι μπούκοβο
1 κουταλιά της σούπας πικάντικη μουστάρδα
1 αυγό
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη ή δυόσμο
Αλεύρι
 
Πως το κάνουμε:
Αφαιρούμε τα κόκαλα και την πέτσα από το στήθος και κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια.
Τα βάζουμε στο μούλτι και τα πολτοποιούμε.
Μουσκεύουμε το ψωμί σε μπύρα και το στύβουμε να φύγουν τα υγρά.
Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, το ψωμί, το αυγό, το κρεμμύδι και τον μαϊντανό ψιλοκομμένα, την μουστάρδα, την πιπεριά ψιλοκομμένη και τα μπαχαρικά.
Ζυμώνουμε και αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για μια ώρα.
Πλάθουμε κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
 


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!


     ;
PAIDIA GONEIS KAI DIAZYGIO
        25 !