ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΞΕΡΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΑΛΑΤΑ

Μπορεί να είναι σαλάτα αλλά είναι αρκετά χορταστική


Ανήκει στην κατηγορία: ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΑΛΑΤΑ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 5870 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 100 φορές.



    ;
 -   &

Τι θα χρειαστούμε:

1 στήθος από κοτόπουλο
1 κεσεδάκι γιαούρτι
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
Χυμό ½ λεμόνι
½ ματσάκι άνηθο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κούπα βρασμένα ξερά φασόλια
1 καρότο λεπτοκομμένο
1 κολοκυθάκι λεπτοκομμένο
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Ξύδι από λευκό κρασί
Αλάτι πιπέρι
Μαϊντανός για το γαρνίρισμα
Φύλλα μαρουλιού
Τριμμένη παρμεζάνα
 
Πως το φτιάχνουμε:
Ανακατεύουμε τη μουστάρδα, το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού με λίγο αλάτι, προσθέτουμε τα κλωνάρια του άνηθου ολόκληρα και τη σκελίδα του σκόρδου.
Βάζουμε μέσα στη μαρινάδα το κοτόπουλο κομμένο σε λωρίδες πάχους 1 εκατοστού και το αφήνουμε να μαριναριστεί για 3 - 4 ώρες τουλάχιστον.
Στο ενδιάμεσο ετοιμάζουμε τη σαλάτα με τα φασόλια.
Ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ τα φασόλια με το καρότο, το κολοκυθάκι, το ελαιόλαδο, το ξύδι και το αλατοπίπερο και τα αφήνουμε να τραβήξουν τα αρώματα.
Βγάζουμε το κοτόπουλο από τη μαρινάδα και το ψήνουμε σε ψηστιέρα ή στο γκριλ.
Το ανακατεύουμε με τη σαλάτα φασολιών και το σερβίρουμε πάνω από φύλλα μαρουλιού.
Τέλος ρίχνουμε από πάνω τριμμένη παρμεζάνα και μαϊντανό.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!



PAIDIA GONEIS KAI DIAZYGIO
STORY GROUP THERAPY     http://www.oxigono.gr/?kanw=book&id=15 arithmology http://www.klitia.gr/arithmology.php