ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ

Ποιος είπε πως ο χειμώνας δεν έχει χρώμα, δροσιά και νοστιμιά. Μια τραγανή σαλάτα για να ζηλέψουν όσοι δεν έχουν δόντια


Ανήκει στην κατηγορία: ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΑΛΑΤΑ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 7437 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 336 φορές.



     ;

Τι θα χρειαστούμε:

½ μικρό άσπρο λάχανο
½ μικρό κόκκινο λάχανο
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
2 καρότα
1 κλωνάρι σέλινο
1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
½ κούπα αμύγδαλα φιλέ
½ φλιτζάνι μαύρες σταφίδες μουλιασμένες σε 1/2φλιτζάνι κρασί και 2 κουταλιές της σούπας ξύδι
αλάτι
 
Πως το φτιάχνουμε:

Βάζουμε από το βράδυ τις σταφίδες να μουλιάσουν στο κρασί και το ξύδι.
Ψιλοκόβουμε τα λάχανα και τα τρίβουμε με αλάτι.
Κόβουμε σε λωρίδες τις πιπεριές, περνάμε από τον τρίφτη τα καρότα και ψιλοκόβουμε το σέλινο.
Βάζουμε όλα τα λαχανικά σε ένα μπολ μαζί με τις σταφίδες στραγγισμένες.
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ελαιόλαδο, το ξύδι και ελάχιστο αλάτι.
Περιχύνουμε τα λαχανικά με τη σος και ρίχνουμε από πάνω τα αμύγδαλα.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!


    ;

PSYCHOLOGOS

MONO 11         25 !