ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:


Κάντε κλικ εδώ για την ίδια συνταγή αλλά Mobile Friendly (έκδοση για κινητά)

ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ελαφριά (σε λιπαρά) παραλλαγή της κλασικής χοιρινής τηγανιάς


Ανήκει στην κατηγορία:
ΚΡΕΑΤΟΜΑΝΙΑ

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 3180 φορές
εκτυπώθηκε: 16 φορές

Τι θα χρειαστούμε:
2 -3 φιλέτα από στήθος κότας
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 σκελίδα σκόρδο
Λεμόνι
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
 
Πως το κάνουμε:
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια και αλατοπιπερώνουμε.
 
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και το σκόρδο στη μέση.
Βάζουμε το τηγάνι στο μάτι με το λάδι.
Μόλις κάψει πολύ ξεκινάμε το τηγάνισμα.
 
Στη μέση του τηγανίσματος ρίχνουμε τις πιπεριές και το σκόρδο.
 
Τα αφαιρούμε όλα μέσα σε ένα μπολ μαζί με το λάδι, τις πιπεριές και το σκόρδο, το οποίο όμως δεν το βάζουμε στο πιάτο κανενός όταν σερβίρουμε.
 
Ρίχνουμε από πάνω μπόλικο λεμόνι και ρίγανη (εκτός αν δεν σας αρέσουν).
 
 

Mην το σκέφτεσαι. Είναι πεντανόστιμο!


Σου άρεσε; Κάνε Like! Τι σου κοστίζει;