ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΒΟΔΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΦΛΑΜΕΝΚΟ

Μαγειρέψτε αυτό το πιάτο χορεύοντας βραζιλιάνικους χορούς στην κουζίνα


Ανήκει στην κατηγορία: ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 5686 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 111 φορές.




 -   &

Τι θα χρειαστούμε:
750γρ φιλέτο βοδινό
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
2 κουταλιές της σούπας λάδι
2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε φέτες
2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ
1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
1 φλιτζάνι μπύρα
4 φέτες ψωμί του τοστ
Μουστάρδα
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
 
Πως το φτιάχνουμε:
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και τα πασπαλίζουμε με το αλεύρι. Ζεσταίνουμε το λάδι, τοποθετούμε μέσα το κρέας και το αφήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τα αφήνουμε να σωταριστούν. Προσθέτουμε τον ντοματοπελτέ, τη ζάχαρη, τη ρίγανη το αλάτι και το πιπέρι και αφού τα ανακατέψουμε καλά σβήνουμε με την μπύρα. Αφήνουμε το κρέας να σιγοβράσει με σκεπασμένο καπάκι. Ψήνουμε τις φέτες του τοστ από τη μια πλευρά, περνάμε με μουστάρδα από την άλλη πλευρά και τις κόβουμε διαγώνια. Βάζουμε το κρέας σε ένα βαθύ μπολ και γύρω γύρω τις φέτες του τοστ. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.
Συνοδεύει άριστα ρύζι ή κροκέτες ρυζιού.


Συνταγή από Βραζιλιάνικη κουζίνα


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!


    ;

PSYCHOLOGOS
ART GROUP THERAPY ME       STORY GROUP THERAPY