ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE

Δροσερό, αρωματικό και φραουλένιο παγωτογλυκό


Ανήκει στην κατηγορία: ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 6396 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 22 φορές.




PSYCHOLOGOS

Τι θα χρειαστούμε:
250 γρ ricotta ή τυρί κρέμα
150 γρ γιαούρτι
200 γρ φράουλες
Χυμό από 1 πορτοκάλι
60 γρ μπισκότα
1 κ.σ. βούτυρο
3 κ.σ. άχνη ζάχαρη
3 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.γ. βανίλια ή ένα καψουλάκι
 
Πως το κάνουμε:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις φράουλες κομμένες στα τέσσερα με τη ζάχαρη. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνουν μια παχύρρευστη σάλτσα.
Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, το χυμό, τη βανίλια και την άχνη ζάχαρη.
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο.
Σε μικρά πλαστικά ποτήρια συναρμολογούμε το γλυκό.
Βάζουμε κάτω μια κουταλιά της σούπας σάλτσα φράουλας, μια κουταλιά κρέμα, μια κουταλιά του γλυκού σάλτσα φράουλας και μια κουταλιά της σούπας κρέμα. Στρώνουμε μια λεπτή βάση από μπισκότα και μπήγουμε αν θέλουμε στο κέντρο ξυλάκια για παγωτό.
Βάζουμε τα ποτήρια στην κατάψυξη για 3 -4 ώρες. Για να τα σερβίρουμε τα αφήνουμε 15 λεπτά εκτός κατάψυξης και αφαιρούμε το ποτήρι.
 


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!


 -   &

     25 !