ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ

Για όσους μπορούν να αναγνωρίσουν την τελειότητα στο δέσιμο απλών υλικών


Ανήκει στην κατηγορία: ΓΙΑ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 10512 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 187 φορές.



    ;

Τι θα χρειαστούμε:
(για 2 άτομα)

Μισό κοτόπουλο
1 φλιτζάνι πλιγούρι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
3 φλιτζάνια νερό
Αλάτι - πιπέρι
Στραγγιστό γιαούρτι
 
Πως το φτιάχνουμε:
Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια.
Όταν ροδίσει σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το νερό και μόλις αρχίσει και κοχλάζει προσθέτουμε το πλιγούρι.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε το μίγμα να βράσει σε σιγανή φωτιά μέχρι το νερό να απορροφηθεί από το πλιγούρι.
Το σερβίρουμε ζεστό ή κρύο με γιαούρτι.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!


PSYCHOLOGOS
AGXOS

MONO 11  chocosplash.gr