ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΕΣΤΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ

Μια δροσερή καταπράσινη σάλτσα για να συνοδέψει κοτόπουλο ψητό, καλαμαράκια ή μύδια τηγανιτά


Ανήκει στην κατηγορία: ΓΙΑ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 16975 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 222 φορές.



    ;

Τι θα χρειαστούμε:
2 φλιτζάνια πλατύφυλλο μαϊντανό (μόνο τα φύλλα)
1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα
1/3 φλιτζάνι κουκουνάρι
2 σκελίδες σκόρδο
1/3 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
½ φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Μια πρέζα αλάτι
 
Πως το φτιάχνουμε:
Χτυπάμε στο μπλέντερ το κουκουνάρι, το σκόρδο, το λεμόνι, το λάδι και το αλάτι μέχρι να γίνουν μια ομοιογενής μάζα.
Προσθέτουμε τα φύλλα του μαϊντανού και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Βγάζουμε το μείγμα από το μπλέντερ και προσθέτουμε την παρμεζάνα περασμένη από τον τρίφτη.
Ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε.
Το πέστο μαϊντανού ταιριάζει απόλυτα με ψητό φιλέτο κοτόπουλου, ταραμοσαλάτα και πένες αλ τέντε.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!



STORY GROUP THERAPY
MONO 11 http://www.oxigono.gr/?kanw=book&id=15 arithmology http://www.klitia.gr/arithmology.php