Τι θα χρειαστούμε:
5 αβοκάντο μαλακά
5 φύλλα βασιλικό
5 κουταλάκια ελαιόλαδο
1 κουτάλι της σούπας ξύδι
1 καπάκι κονιάκ
1 κουτάλι της σούπας ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
Πως το φτιάχνουμε:
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα αβοκάντο σε φέτες ή σε τετραγωνάκια.
Ψιλοκόβουμε το βασιλικό και τον προσθέτουμε στα αβοκάντο.
Χτυπάμε το λάδι, το ξύδι, το κονιάκ και τα μπαχαρικά και τα ρίχνουμε στο αβοκάντο.
Ανακατεύουμε καλά.
Τη συνταγή μας την έστειλε η Φωτεινή Ψαρρά, μουσικός