ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ

Ένα μπικοτάκι από τα χεράκια σας με μαρμελάδα φράουλα ή βατόμουρο


Ανήκει στην κατηγορία: Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΓΗ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 3764 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 93 φορές.




PSYCHOLOGOS

Τι θα χρειαστούμε:

200 γρ. βούτυρο
125 γρ. ζάχαρη άχνη
1 ασπράδι αυγού
1 πρέζα αλάτι
1 φακελάκι βανίλια
350 γρ. αλεύρι
μαρμελάδα φράουλα ή βατόμουρο

Πως το φτιάχνουμε:

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και το ασπράδι ώσπου να αφρατέψει το
μίγμα.
Προσθέτουμε το αλάτι, τη βανίλια και το αλεύρι.
Ζυμώνουμε τη ζύμη
καλά και την αφήνουμε σκεπασμένη σε δροσερό μέρος.
Ανοίγουμε την ζύμη σε φύλλο λεπτό και κόβουμε μικρούς δίσκους.
Στους
μισούς δίσκους βγάζουμε στο κέντρο τους με μικρά φορμάκια σε διάφορα
σχέδια. Δηλαδή το κέντρο του δίσκου μένει άδειο.
Αλείφουμε με λίγο
βούτυρο ένα μεγάλο ταψί και ψήνουμε τα μπισκότα στους 200 βαθμούς για
10 λεπτά.
Ζεσταίνουμε τη μαρμελάδα και αλείφουμε τους δίσκους χωρίς τα κενά
σχέδια.
Τοποθετούμε από πάνω τους δίσκους με τα κενά σχέδια και
πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Καλή επιτυχία!

Τη συνταγή μας την έστειλε η Φωτεινή Ψαρρά,
Μουσικός,Θεσσαλονίκη


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!




    ;
     25 !