ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

MUFFINS ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ

Μικρά, νόστιμα και τραγανά. Αν μπορείς φάε μόνο ένα!


Ανήκει στην κατηγορία: ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 5200 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 320 φορές.



    ;

Τι θα χρειαστούμε:
(για 12 muffins)


2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 κουταλιές της σούπας σκόνη άγλυκη κακάο
2 κουταλιές της σούπα βούτυρο
2/3 φλιτζανιού ζάχαρη
2/3 φλιτζανιού γάλα
1 πρέζα αλάτι
2 αυγά
1 φλιτζάνι αμύγδαλα ψιλοκομμένα
100γρ σοκολάτα κουβερτούρα

Πως τα φτιάχνουμε:
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα αυγά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι, το αλάτι, το μπείκιν και το κακάο.
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων και την προσθέτουμε στο μίγμα μαζί με τα αμύγδαλα.
Τοποθετούμε ειδικά χαρτάκια σε φόρμες για μάφινς και τις γεμίζουμε κατά 2/3 με το μίγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 20 - 25 λεπτά.
Αν τα ψήνουμε σε φούρνο με αέρα η θερμοκρασία θα πρέπει να είναι 160 βαθμούς Κελσίου, για 20 λεπτά.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!



PAIDIA GONEIS KAI DIAZYGIO
STORY GROUP THERAPY
MONO 11  ART GROUP THERAPY ME