ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΖΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

Σουβλάκια με μια γλυκόξινη, ιδιαίτερη γεύση


Ανήκει στην κατηγορία: ΚΡΕΑΤΟΜΑΝΙΑ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 17620 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 135 φορές.



PSYCHOLOGOS

Τι θα χρειαστούμε:
(για 4 σουβλάκια)


4 μεγάλες μπριζόλες
8 αποξηραμένα δαμάσκηνα
8 αποξηραμένα βερίκοκα
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές ξύδι
Αλάτι, πιπέρι (μαύρο)
Φασκόμηλο
Ξύλινες φουρκέτες


Πως το φτιάχνουμε:
Κόβουμε τις μπριζόλες σε κομμάτια που θα περάσουμε από ξύλινες φουρκέτες (σαν σουβλάκι) και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ.
Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε το κρέας να μαριναριστεί στο ψυγείο όλη τη νύχτα σκεπασμένο με μεμβράνη.
Την άλλη μέρα το περνάμε στις ξύλινες φουρκέτες και ψήνουμε τα σουβλάκια στα κάρβουνα ή στο γκριλ βρέχοντάς τα που και που με τη μαρινάδα.

Συνοδεύονται και με πίτες σουβλακίου ή μπαγιάτικο ψωμί ψημένο στα κάρβουνα.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!




 -   &
   MONO 11