ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥ

Μεγάλο και χορταστικό...


Ανήκει στην κατηγορία: FINGER FOOD

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 6377 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 79 φορές.





Τι θα χρειαστούμε:
Μισή γαλλική μπαγκέτα
2 αυγά
4 φέτες μπέικον
½ φλιτζάνι φέτα
1 μικρή ντομάτα
2 κουταλιές βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη

Πως το φτιάχνουμε:
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη φέτα θρυμματισμένη.
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και τσιγαρίζουμε το μπέικον.
Μόλις ροδοκοκκινίσει ρίχνουμε τα αυγά με τη φέτα, προσθέτουμε λίγο αλάτι, πιπέρι και τη ρίγανη.
Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να πήξουν τα αυγά.
Κόβουμε την μπαγκέτα οριζόντια και βάζουμε μέσα το μείγμα των αυγών και προσθέτουμε μερικές φέτες ντομάτας.
Εναλλακτικά μπορούμε να προσθέσουμε τη φέτα στο τέλος χωρίς να ψηθεί μαζί με τα αυγά.
 


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!