ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ

Ένα δροσερό και μυρωδάτο πιάτο που θα εντυπωσιάσει


Ανήκει στην κατηγορία: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΗ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 8413 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 268 φορές.



    ;

Τι θα χρειαστούμε:
1 πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας σας
2 κουταλιές βούτυρο
4 κουταλιές χυμό λεμόνι
2 κουταλιές της σούπας ξύσμα λεμονιού
2 αντζούγιες φιλέτα
1 μεγάλη κονσέρβα τόνο σε νερό
1 κρέμα γάλακτος (200ml)
Αλάτι – πιπέρι
Φρέσκο μαϊντανό

Πως το φτιάχνουμε:
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο.
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τις αντζούγιες ανακατεύοντας και πιέζοντας τες με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να λιώσουν.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος το λεμόνι χυμό και ξύσμα και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
Όταν ετοιμαστούν τα ζυμαρικά τα ρίχνουμε στην κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε τον τόνο κομμένο σε μικρά κομμάτια και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι σύμφωνα με το γούστο μας.
Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό.
 


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!



AGXOS
 -   &
STORY GROUP THERAPY