ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:


Κάντε κλικ εδώ για την ίδια συνταγή αλλά Mobile Friendly (έκδοση για κινητά)

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΠΟΥΛΕ

Άρωμα και χρώμα ανατολής


Ανήκει στην κατηγορία:
VEGETARIAN

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 5470 φορές
εκτυπώθηκε: 128 φορές

Τι θα χρειαστούμε:
1 κούπα πλιγούρι
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 αγγουράκι
½ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 λεμόνι (χυμό)
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι - πιπέρι

Πως το φτιάχνουμε:
Πλένουμε καλά το πλιγούρι, το βάζουμε σε ένα μπολ με το χυμό λεμονιού και του ρίχνουμε 2 κούπες βραστό νερό.
Αφήνουμε για 20 περίπου λεπτά να απορροφήσει το νερό και να μαλακώσει.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, το αγγούρι και το μαϊντανό και τα προσθέτουμε στο πλιγούρι.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον.
Λίγο πριν το σερβίρουμε ρίχνουμε το λάδι.

Mην το σκέφτεσαι. Είναι πεντανόστιμο!


Σου άρεσε; Κάνε Like! Τι σου κοστίζει;