ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΚΟΥΜΠΡΙ ΜΕ ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ

Το πλούσιο άρωμα του σκουμπριού εναρμονίζεται με το μοσχολέμονο και το κόλιαντρο.


Ανήκει στην κατηγορία: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΗ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 7565 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 83 φορές.



     ;

Τι θα χρειαστούμε:
(για 2 άτομα)


2 σκουμπριά
1 κουταλάκι ξερό κόλιαντρο
2 κλωνάρια φρέσκο κόλιαντρο
1 πιπεριά τσίλι
2 κουταλιές της σούπας λάδι
1 μοσχολέμονο
Αλάτι
Πιπέρι

Πως το φτιάχνουμε:
Καθαρίζουμε καλά τα ψάρια και αφαιρούμε τα λέπια και τα εντόσθια.
Χτυπάμε στο γουδί τα μπαχαρικά μαζί με το αλάτι και πασπαλίζουμε με το μίγμα μέσα - έξω τα ψάρια.
Κόβουμε το μοσχολέμονο σε φέτες και τις τοποθετούμε μέσα στην κοιλιά των ψαριών.
Αφήνουμε τα ψάρια για 1 τουλάχιστον ώρα να τραβήξουν τα αρώματα.
Αλείφουμε τα ψάρια με το λάδι και τα ψήνουμε στο γκριλ ή στα κάρβουνα.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!


PSYCHOLOGOS