2 φιλέτα λευκού ψαριού
1 κουταλιά της σούπας γλυκιά πάπρικα
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι ή ρίγανη
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
Ξύσμα από ½ λεμόνι
Αλάτι
2 κουταλιές λάδι
Πως το φτιάχνουμε:
Ανακατεύουμε καλά τα μυρωδικά, το ξύσμα λεμονιού, το αλάτι και το λάδι και αλείφουμε με το μίγμα τα φιλέτα.
Τα αφήνουμε 30 λεπτά στο ψυγείο να μαριναριστούν και μετά τα ψήνουμε στα κάρβουνα για 10λεπτά από κάθε πλευρά.