ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ

Άρωμα και χρώμα απο τα νησιά της Καραϊβικής


Ανήκει στην κατηγορία: ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 5573 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 90 φορές.




STORY GROUP THERAPY

Τι θα χρειαστούμε:
(για 4 άτομα)


16 μεγάλες γαρίδες
1 μικρό ανανά

Για την μαρινάδα:
1 φλιτζάνι χυμό ανανά (χωρίς ζάχαρη)
2 κουταλιές ξύδι
2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη
Πιπέρι - αλάτι

Πως το φτιάχνουμε:
Καθαρίζουμε τις γαρίδες και τους αφαιρούμε τα κεφάλια.
Καθαρίζουμε τον ανανά και τον κόβουμε σε κύβους.
Φτιάχνουμε την μαρινάδα ανακατεύοντας καλά όλα τα υλικά της και ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες και τα κομμάτια του ανανά.
Τα αφήνουμε όλα να σταθούν στο ψυγείο για 30 περίπου λεπτά.
Στη συνέχεια περνάμε σε ξύλινες φουρκέτες για σουβλάκια εναλλάξ μια γαρίδα έναν κύβο ανανά και ψήνουμε τα σουβλάκια στο γκριλ βρέχοντας τα που και που με τη μαρινάδα.

Συνταγή από τα νησιά της Καραϊβικής


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!


     ;

  http://www.oxigono.gr/?kanw=book&id=15