ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:


Κάντε κλικ εδώ για την ίδια συνταγή αλλά Mobile Friendly (έκδοση για κινητά)


ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ: ΣΚΟΡΔΟΣΟΥΠΑ

Ρίχνει την πίεση, ζεσταίνει τις καρδιές και είναι ένα πρώτης τάξεως πιάτο για τα πεθερικά!



Ανήκει στην κατηγορία:
ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 8259 φορές
εκτυπώθηκε: 100 φορές

Τι θα χρειαστούμε:
4 κούπες ζωμό κότας (προτιμότερος ο σπιτικός)
5 σκελίδες σκόρδο
1 κούπα κρουτόν ή, καλύτερα, ξερό ψωμί σε κύβους
1 δαφνόφυλλο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
 
Πώς θα το φτιάχνουμε:
Σε ένα βαθύ τηγάνι (ή σε μια ρηχή κατσαρόλα) σοτάρουμε το ψωμί και τα σκόρδα με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Όπως πάντα, σοτάρισμα σημαίνει μέχρι να ροδίσει το σκόρδο, όχι να καεί.
Αφού ροδίσει το σκόρδο, λοιπόν, με ένα πιρούνι τα λιώνουμε, ψωμί και σκόρδο μαζί να γίνουν μία μάζα και αμέσως ρίχνουμε το ζωμό της κότας και το δαφνόφυλλο.
Καθώς αρχίζει να ζεσταίνεται ρίχνουμε και το αλάτι του γούστου μας.
Μετά από 5 λεπτά βράσιμο η σούπα είναι έτοιμη. Σερβίρει δύο άτομα (αν κι εγώ μπορώ να τη φάω όλη μόνος μου).
 
Συνταγή από Λατινική Αμερική

Mην το σκέφτεσαι. Είναι πεντανόστιμο!


Σου άρεσε; Κάνε Like! Τι σου κοστίζει;