ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ

Αν τα πορτοκάλια που αγοράσατε είναι ξινά και άγλυκα σερβίρετε τα με την αρωματική καραμέλα.


Ανήκει στην κατηγορία: ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 4981 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 92 φορές.



 -   &
    ;

Τι θα χρειαστούμε:
(για 2 άτομα)

2 πορτοκάλια
5 κουταλιές αμύγδαλα ασπρισμένα
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα νερό
½ κουταλάκι κάρδαμο
1 βανίλια
 
Πως το φτιάχνουμε:
Βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη και τη βανίλια να βράσουν μέχρι το σιρόπι να πάρει ένα σκούρο καφέ χρώμα.
Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα αμύγδαλα και το κάρδαμο.
Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια και τα κόβουμε σε φέτες αφαιρώντας τις άσπρες φλούδες.
Ρίχνουμε την καραμέλα πάνω από τα πορτοκάλια και σερβίρουμε.
Εναλλακτικά μπορούμε να προσθέσουμε από πάνω και 1 -2 κουταλιές της σούπας τρίμματα σοκολάτας.
 


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!



ART GROUP THERAPY