ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ |
ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΚΡΑΣΙ | |
| ||
ΟΡΝΙΘΑ ΜΕ ΟΡΥΖΑ Gourmet a la μπατιρέ |
Η ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ ΧΙΟΝΑΤΗΣ Gourmet a la μπατιρέ | |
|
ΦΑΛΑΦΕΛ |
ΚΟΥΒΑ: ΚΡΕΑΣ A MANU | |
| ||
ΚΟΥΒΑΝΕΖΙΚΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ |
ΡΥΖΟΤΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ | |
|
ΖΥΜΑΡΙΚΑ |
ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥΡΤΑΣ | |
| ||
METAΓΙΟΡΤΙΝΟ CHEESECAKE |
ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ | |
ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ |
ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ | |
ΨΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ |
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ | |
|
ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ |
ΣΚΟΡΔΑΤΗ ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ | |
| ||
ΑΥΓΟΦΕΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ |
ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΠΑ | |
|
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ |
ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΣΥΚΑ (fig pasta frolla) | |
ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ |
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ | |
|
ΤΥΡΟΣΚΟΡΔΟΨΩΜΟ (πραγματικό) |
Η ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΑΣ | |
| ||
ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΣΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ |
ΤΟΝΑΚΙΑ | |
|
ΑΕΡΙΝΗ, ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΣΑ |
ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ | |
| ||
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΝΑ |
ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ | |
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ |
Ο ΑΡΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΕΝΗ | |
| ||
ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΛΑΚΙ |
ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ | |
CHEESECAKE |
ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΟΤΟΠΙΤΑ | |
| ||
ΕΥΚΟΛΗ ΠΙΤΣΑ |
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΝΟΥΡΙ | |
ΦΡΑΠΕΣ ΣΚΕΤΟΣ |
ΠΑΣΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ | |
ΛΑΜΠΡΟΨΩΜΟ |
ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ | |
|
Εσκαλοπίνια με ρύζι |
ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΟΤΟΠΙΤΑ | |
| ||
ΡΟΛΟ ΚΙΜΑ ΜΕ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ |
ΠΛΙΓΟΥΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ | |
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ |
ΒΡΑΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΛΑΤΑ | |
| ||
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΞΕΡΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΑΛΑΤΑ |
ΣΑΛΑΤΑ ΦΑΚΕΣ | |
ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΝΑ |
ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ | |
ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) |
ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ | |
|