Τι θα χρειαστούμε:
1 σοκολάτα κουβερτούρα
2 σοκολάτες γάλακτος (μέγεθος όμοιο της κουβερτούρας)
1 μπουκάλι βότκα
Πως το κάνουμε:
Σπάμε σε κομματάκια τις σοκολάτες και τις λιώνουμε σε μπεν μαρί (σε ένα μεταλλικό σκέυος που βρίσκεται μέσα σε μια κατσαρόλα που βράζει νερό).
ΠΡΟΣΟΧΗ! Το σκεύος του μπεν μαρί πρέπει να χωράει τις σοκολάτες και τη βότκα. Το νερό πρέπει ίσα που να βράζει.
Με το που θα λιώσουν όλα τα κομμάτια σοκολάτας, σβήνουμε τη φωτιά και αρχίζει το πανηγύρι.
Με το που σταματάει το βράσιμο δεν βγάζουμε το μπεν μαρί (για να διατηρείται ζεστό) και με το ένα χέρι ανακατεύουμε και με το άλλο προσθέτουμε βότκα.
Δεν σταματάμε να ανακατεύουμε.
Στο μισό μπουκάλι βγάζουμε από το νερό το σκεύος και συνεχίζουμε να προσθέτουμε βότκα και να ανακατεύουμε.
Μόλις κρυώσει βάζουμε το μίγμα σε μπουκάλι (με ένα χωνί βρε αδερφέ).
Διατηρείται στην κατάψυξη (όχι δεν παγώνει).