Τι θα χρειαστούμε:
Αμύγδαλα ψημένα, ανάλατα
Σοκολάτα με μεγάλη περιεκτικότητα σε κακάο (οπωσδήποτε πάνω από 60%)
Πως το κάνουμε:
Τα πράγματα είναι απλά. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί (http://www.chocosplash.gr/artro.php?id=9).
Σε μια λαδόκολλα τοποθετούμε 4 ή 5 αμύγδαλα σε αστεράκι ή σε στοίβα ή όπως αλλιώς θέλουμε , αρκεί να ακουμπάνε μεταξύ τους.
Με ένα κουτάλι ρίχνουμε σοκολάτα επάνω τους.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και είμαστε έτοιμοι! Τα τελειότερα σοκολατάκια.
Μπορείτε να κάνετε και παραλαγές με φιλέ αμυγδάλου, ένα φουντούκι στο κέντρο, ένα κερασάκι ...ό,τι βάλει ο νους σας.
Είναι τέλεια, φυσικά ολόφρεσκα και πάμφθηνα.
Ένα μόνο να προσέξετε. Να λιώσετε σωστά τη σοκολάτα για να μην ασπρίσει, μη γίνει θολή και να μη λιώνει εύκολα. Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες στο άρθρο μας στο chocosplash: http://www.chocosplash.gr/artro.php?id=9