ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

Ένα γευστικότατο πιάτο που αναδύει θεσπέσια αφροδισιακά αρώματα


Ανήκει στην κατηγορία: ΚΡΕΑΤΟΜΑΝΙΑ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 13387 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 402 φορές.



     ;

Τι θα χρειαστούμε:
(για 2 άτομα)

2 χοιρινές μπριζόλες
1 κούπα μανιτάρια φρέσκα ή (στην ανάγκη) κονσέρβα
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
1 κύβο βοδινού ζωμού
½ ποτηράκι κρασί
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
2 κουταλιές της σούπας λάδι
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος ή γάλα εβαπορέ
Αλάτι, πιπέρι (μαύρο ή πράσινο)
 
Πως το φτιάχνουμε:

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και αφού ζεσταθεί βάζουμε τις μπριζόλες να ψηθούν.
Μόλις είναι έτοιμες, ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε να πάρει μία βράση.
Βγάζουμε τις μπριζόλες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα άλλο τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο και τα μανιτάρια.
Όταν μαλακώσουν αρκετά, προσθέτουμε το κρασί από τις μπριζόλες, τον κύβο βοδινού και το αλεύρι και αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά.
Στραγγίζουμε τα μανιτάρια και κρατάμε το ζωμό.
Βάζουμε τα μανιτάρια στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε.
Ρίχνουμε τον πουρέ μανιταριών στο ζωμό και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος (ή το γάλα).
Ανακατεύουμε καλά και ξανατοποθετούμε στη φωτιά για να πάρουν μια βράση.
Δοκιμάζουμε για αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.
Συνοδεύουμε, αν θέλουμε, με ρύζι ή πουρέ πατάτας.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!



 THERAPIST IN GREECE

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΣΗΜΕΡΑ;


ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

Πάλι κομμάτια γίναμε!


ΠΟΙΟ SITE ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΣΕ ΚΟΛΛΑΕΙ ΙΟ; (ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ)

Προσέξτε ιδιαίτερα, γιατί τόσες ημέρες δεν βλέπω να το διορθώνει κανείς;


ΔΕΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ

βλέπω χοντρούς ανθρώπους!


ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΟ; Στη Φινλανδία γίνεται αγώνας δρόμου ΚΟΥΒΑΛΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ

Ο νικητής παίρνει ως βραβείο το βάρος της γυναίκας του σε μπύρα!


ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΕ:

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΥ ΡΟΖ!!!


Ο ΤΙΤΛΟΣ (SUBJECT) ΜΕΤΡΑΕΙ!

ΤΟ 64% ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ EMAIL ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ

ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ;


ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ...ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ
Η ΖΩΗ (ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ) ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ


ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Το καλύτερο βιβλίο κβαντομηχανικής για τον νεοεισερχόμενο


ΤΡΟΦΕΣ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Η κατάρριψη πολλών μύθων γύρω από το τι κάνει καλό και τι όχι


ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
μπλα μπλα μπλα κι από τηγανίτα - τίποτα!


ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Εκπληκτική δουλειά και από Ελληνίδα ψυχολόγο μάλιστα!


Ο ΒΙΟΛΟΝΙΣΤΑΣ
Έρωτας και μουσική ίσον 33η χιλιάδα!!!

ΘΕΛΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑ - ΤΩΡΑ!!!


ΦΟΝΤΑΝ ΒΕΡΙΚΟΚΟΥ
Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης - κατάλληλο για διαβητικούς


ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ


ΤΟΥΡΤΑ «ΜΑΥΡΗ ΠΕΡΛΑ»
Σοκολατένια τούρτα με αρωματική κρέμα και εντυπωσιακή επικάλυψη


ΜΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΜΕ ΣΩΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Ταξίδι στη γεύση


Pops – chocobanana
Γλειφιτζούρια με γεύση σοκολάτα-μπανάνα


ΚΕΙΚ ΖΕΒΡΑ
ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΑΛΗ ΥΦΗ