Tι θα χρειαστούμε:
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
100 γρ κουβερτούρα
150 γρ βιτάμ
2 κ.σ. άχνη (κοσκινισμένη)
4 κ.σ. κακάο (κοσκινισμένο)
1 κούπα τριμμένο φουντούκι
Πως το κάνουμε:
Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα.
Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπολ.
Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Ναυσικά Γ.