Τι θα χρειαστούμε:
150 γραμμάρια γάλα
60 γραμμάρια καφέ εσπρέσο (ρόφημα - όχι σκόνη)
50 γραμμάρια σιρόπι σοκολάτας (αυτό που βάζουμε στα παγωτά)
20 γραμμάρια αμαρέτο
Σαντυγί
Πως το κάνουμε:
Το αμαρέτο είναι λικέρ αμυγδάλου με χώρα προέλευσης την Ιταλία.
Ζεσταίνουμε το γάλα.
Ανακατεύουμε στο ζεστό γάλα το σιρόπι σοκολάτας.
Προσθέτουμε αργά τον καφέ και το αμαρέττο στο μίγμα.
Γαρνίρουμε με σαντιγύ και λίγο σιρόπι.