Τι θα χρειαστούμε:
¾ κούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κούπα κακάο
1 κούπα μαύρη ζάχαρη
¾ κούπας γάλα
3 αυγά
¾ κούπας μαργαρίνη
1 βανιλίνη
Για την κρέμα
2 ½ κούπες ζάχαρη άχνη
400γρ τυρί κρέμα
1 βανιλίνη
Για την επικάλυψη
300γρ κουβερτούρα
100ml κρέμα γάλακτος
1 κ.σ. βούτυρο
3 μεγάλες συσκευασίες maltesers
Στρογγυλή φόρμα ψησίματος 20εκ.
![](http://www.chocosplash.gr/small/206_1.jpg)
Πως το κάνουμε:
Χτυπάμε τα αυγά καλά.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το γάλα και τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Κοσκινίζουμε τα αλεύρια, το κακάο και την βανιλίνη και τα προσθέτουμε στο μίγμα της ζάχαρης και του βουτύρου. Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε το μίγμα σε βουτυρωμένη στρογγυλή φόρμα 20εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο Κελσίου για 50 λεπτά.
Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει καλά.
Όταν κρυώσει το χωρίζουμε σε μία ή δυο οριζόντιες φέτες.
Χτυπάμε την άχνη ζάχαρη με το τυρί και την βανιλίνη μέχρι να γίνει κρέμα.
Απλώνουμε την κρέμα στις φέτες του κέικ.
Λιώνουμε την κουβερτούρα στην κρέμα γάλακτος και το βούτυρο και περιχύνουμε το κέικ.
Τοποθετούμε τα maltesers προσεκτικά ξεκινώντας από την πάνω επιφάνεια.
Αφήνουμε να κρυώσει καλά και να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.
Tip: αν δεν στέκονται καλά τα maltesers τα βουτάμε σε λίγη σοκολάτα και τα κολλάμε στο κέικ. Επίσης η κουβερτούρα θα πρέπει να χλιαρή προς κρύα για να διευκολύνεται η τοποθέτηση των maltesers.
![](http://www.chocosplash.gr/small/206_2.jpg)